Best Joy Olivaolaj sütőspray 170g

2 390 Ft

Összetevők: extra szűz olívaolaj, szójalecitin, tisztított víz, hajtógáz.

A Best Joy olivaolaj sütőspray használatával az ételkészítés során felhasznált olajmennyiséget jelentősen csökkenthetjük, így megvalósítható a kalóriaszegény sütés. Gluténmentes termék. Még a legszigorúbb diétába is beilleszthető és kellemes ízű. A Best Joy olivaolaj sütőspray extra szűz olivaolajat tartalmaz.

Gazdaságos és biztonságos, könnyen használható serpenyőben, edényekben, és grillen is. Kíméli a teflonedényeket, megvédi a felszínüket a kopástól.

A Best Joy Sütőspray használata egy ideális és egészséges mód a karcsú testalkat megőrzéséhez és a felesleges zsírok kiiktatásához az étrendünkből, anélkül, hogy ételeink minőségét csökkentenénk. Az olaj – mielőtt kifújjuk a szelepen át -, nem érintkezik semmilyen más anyaggal, hiszen vákuum csomagolt. Ez egy különleges technológia, ami lehetővé teszi, hogy tisztán csak az olaj kerüljön ki a flakonból, a hajtógáz pedig bent maradjon.

Használat: Annak érdekében, hogy biztosan maximálisan kihasználd a sütőspray tartalmát, rázd fel a flakont minden használat előtt! Tartsd a serpenyőtől, edénytől nagyjából 20 cm-re és úgy fújj belőle! Ez az ajánlott távolság kellőképp biztonságos és elég ahhoz, hogy az egész felületet le tudja fedni a spray.

Figyelmeztetés: Gyúlékony! Ne permetezzen fűtött felületre, közvetlenül lángba vagy a sütőbe! Nyílt láng közelében ne fújjon! Csak nem meleg felületre permetezze kb. 20 cm távolságból. Ne tárolja 48 C° felett, csak szobahőmérsékleten. Tűzhely vagy egyéb hőforrás közelében felrobbanhat! Szembe ne kerüljön! Tartsa gyerekektől távol! A palack nyomás alatt áll, ne szúrja ki, ne dobja tűzbe kiürült állapotban sem!

Kategória: Címkék: ,