Rólunk

Rólunk

Kedves meglévő / leendő Vásárlónk!

Az üzletünk története 2017-ben kezdődött, ha személy szerint nézzük akkor sokkal régebben. Nem vagyok hivatalos diatetikus, orvos, sem profi sportoló, csak egy átlag férfi, akit tinédzser kora óta az átlagosnál jobban foglalkoztat a tudatos táplákozás háttere. Szándékosan használtam a tudatos táplálkozást az „egészséges táplálkozás” helyett, kicsit lentebb leírom hogy miért.

Jogos a kérdés, hogy miért nem lett belőlem diatetikus vagy táplálkozási tanácsadó?! 18 éves koromban, az akkori fejemmel másképp dönöttem, teljesen más végzettséget szereztem, és más területeken dolgoztam. Közben az évek alatt ugyanúgy olvastam, sokféle diétát kipróbáltam, és közben edzettem. A cél az volt, hogy lehetek fenntartható módon izmos, erős, és egészséges egyszerre. Ételérzékenységem szerencsére nincs, ezért megtehettem, hogy kívácsiságból kipróbáljak többféle étrendet. Voltam vegetáriánus, paleo, ketogén étrenden, még szélsőséges versenydiátát is kipróbáltam. A diéták mellett folyamatosan figyeltem miként változik a testsúlyom, a közérzetem és a teljesítményem. Az akkori étkezésemtől függetlenül több élelmiszerboltba jártam vásárolni, mert egyik helyen sem tudtam mindent beszerezni. Ez sok időt és energiát vett el a mindennapokból. Sokszor játszottam a gondolattal hogy jó lenne egy olyan üzlet, ahol megfizethető áron minden elérhető egy tudatos vásárló számára. Az üzletnyitás számomra mindig egy utópisztikus gondolat volt. 2017 januárban azonban minden megváltozott. Emlékszem vasárnap délután volt és havazott. Hazafelé sétáltam az edzésből, mikor megláttam egy kiadó üzlethelységet. Azonnal tudtam, hogy az nekem van fenntartva. Másnap beadtam a felmondásom a munkahelyemen. Akkor mindnenki őrültnek tartott, csak én tudtam hogy most kerülnek helyre a dolgok. 2017 június 6-án megnyitottam a Fitt paradicsom üzletet.

Nem mindegy mit, mikor és mivel eszünk, ezért szeretnék minden tapasztalatommal -pénzt és időt spórolva-  segíteni azoknak, akik az  életmódváltás vezető út elején állnak, vagy már rutinosak, de nyitottak az újdonságok felé.

Nézz szét a kínálatunkban, kérdés esetén kérdezz bármelyik termékünkről, szívesen segítünk. Nálunk biztonságban vagy! 😊

Üdv.
Tokár Dani

1–20 termék, összesen 473 db